Offerte aanvragen

Wist u dat u met het juiste zonnesysteem ruim €600,- per jaar kunt besparen op uw energiekosten?

Om dit voor elkaar te krijgen is het belangrijk dat uw zonnesysteem helemaal afgesteld is op uw unieke woningsituatie. De kans is namelijk klein dat u het maximale rendement haalt uit uw zonnepanelen als u kiest voor een standaard installatie. Elk dak is immers uniek en verdiend een maatwerk aanpak.

Wij maken graag voor u een persoonlijke offerte die geheel gratis en vrijblijvend is. De offerte heeft als doel u een goed beeld te geven van de kosten en baten van een zonnesysteem voor uw woning. Voor het maken van de offerte zal een van onze adviseurs op korte termijn bij u langs komen om uw woningsituatie te analyseren. De woningscan die de adviseur uitvoert bevat ondermeer:

– Een uitgebreide rendementsberekening
– Een gedetailleerde schaduwanalyse
– Een beschrijving van uw optimale zonnesysteem
– Inzicht in stroomverbruik en eigen opwek capaciteit

Binnen enkele dagen na het bezoek van onze adviseur krijgt u een offerte op maat. In de offerte vind u ook meer details over het installatieplan en de benodigde tijd voor de installatie. Heeft u nog wat vragen over het offerte traject dan kunt u ons altijd mailen of bellen, wij staan graag voor u klaar.

De prijs die in de offerte staat is een inclusief prijs, dat wil zeggen inclusief 21% BTW op het materiaal en inclusief montage met een BTW van 6% (dit is voorlopig tot 1 juli 2015 van 21% naar 6% gegaan).

Vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvende offerte.

Uw naam (verplicht)

Adres (verplicht)

Plaatsnaam (verplicht)

Postcode (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Wat voor soort bouwwerkzaamheden wilt u laten uitvoeren

Wanneer wilt u de bouwwerkzaamheden laten uitvoeren

Is een bouwvergunning noodzakelijk

Wanneer bent u het beste bereikbaar?

Contact opnemen via

Vragen of opmerkingen