Montagematerialen

Een juiste montage is ook van belang voor een langdurig goed renderend systeem.

Schuine daken
Voor uw schuine dak zijn uiteraard dakhaken nodig. Daarnaast aluminium profielen en klemmen om de panelen op de profielen te kunnen bevestigen.  Dit is robuust en geeft minimale belasting op de dakpannen.

Motagemateriaal schuin dak

Platte daken
Voor het platte dak worden vaak consoles gebruikt. Deze consoles kunnen zonder schroeven op uw platte dak geplaats worden en doordat de bodem verzwaard is hoeft de console verder ook niet bevestigd te worden. Dus gewoon de console plaatsen en uw zonnepaneel kan bevestigd worden.

Op platte daken maakt Aysolar gebruik van verschillende systemen afhankelijk van de situatie en het budget van de klant. Alle systemen zijn ontwikkeld voor eenvoudige en snelle montage van zonnepanelen op platte of licht hellende daken. ……….. kan op het dak worden bevestigd door middel van schroeven of gemakkelijk te plaatsen ballast. Bij het gebruik van ballast wordt gebruik gemaakt van aluminium profielen die in een uitsparing in de ………… beugel worden geklikt.

Motagemateriaal plat dak
……….. wordt standaard in drie hoeken geleverd, 15°, 20° en 30°. Door het unieke aërodynamische ontwerp is …………… bestand tegen windsnelheden tot 13BF met een minimaal aan ballast gewicht. De ………. beugels zijn vervaardigd uit hoogwaardig aluminium en RVS. Het ………… systeem kan worden gebruikt voor de montage van bijna alle types zonnepanelen.

Bij platte daken waar grote systemen op geinstalleerd worden maar waar balast een issue is, kiezen we voor …………..

Bekabeling
Uiteraard kunt u niks met uw zonenergie zonder de juiste bekabeling.
Voor de bekabeling gebruiken wij de solarkabel van …………… zodat u een optimaal rendement kunt halen uit uw zonne-energie. Deze heeft meer dan 10 jaar ervaring met kwaliteits-solarkabels. Alle kabels worden vervaardigd in …………, Nederland. Vertind koper, halogeenvrije materialen, UV- en Ozon resistente dubbele bemanteling en bestand tegen hoge en lage temperaturen zijn standaard kenmerken van …………’s Solarkabels. En alle kabels worden vanzelfsprekend netjes gebundeld en weggewerkt.

Kabels